Maaaaaassa snö…..

…helgens samtalsämne, SNÖN, har väl inte undgått någon! Visst är det vackert, men de här snömängderna ställer ju till det en del, tyvärr… Mattias har knappt gjort annat än att skotta i helgen: taket på garagelängan, på cykelförrådet, på hustaket, på gångar och på parkeringen…
I området gick folk  man ur huse, speciellt idag när solen sken så det gnistrade i snön, och skottade och skottade och skottade… Det såg lite kul ut med gubbar på varenda tak! Och de som inte kunde skotta fotade de arbetande, en av de var jag :)

Snöhjälte på taket: Mattias

Vincent i en snödriva vid parkeringen

Där jag stog och fotade huset hade jag bara snö till halva låret. När jag gick på gångvägen vid grannlängan gick snövallen bredvid gången upp till halsen på mig! Helt galet mycket snö… Eftersom jag inte gjorde så mycket nytta ute (kan ju inte ens sopa, knappt gå på slät mark,  med den här ryggen) pysslade jag lite inne. Bl.a gjorde jag ett kort som inte har någon mottagare ännu:

Till någon som flyttar till nytt hem?

Först tyckte jag att bilden skulle passa bra som en lite tavla, men jag satte ändå fast det på ett kort. Den som får kortet kan ju ha den som tavla om den vill:)
Krukorna, kannan, fönsterbrädan, hjärtana och fjärilarna klippte jag ut ur mönsterpapper. Bladen ritade, färglade och klippte  jag ut. Använde 3d-kuddar för att få det se ut som vissa krukor står längre fram. Och för första gången prövade jag att sy en liten kant med tråd och nål, det är ju alltid kul att testa nya tekniker:)

Ska jag va ärlig så gjorde jag kortet med en utmaning/tävling på temat kärlek, i tankarna, men nu har jag glömt vilken sida jag hittade den på och kan inte hitta den i djungeln av scrap/pysselsidor på nätet, ha, ha…lite tokigt, men ja, ja, det kommer fler chanser! :)

Väntar nu med spänning på ett paket med massa fint material jag beställt från pyssloteket (www.pyssloteket.se). Det är en dyr men kul hobby man har….:)

Hoppas ni tar er tryggt o säkert till skolor och arbeten i morgon trots snökaoset!

Kram! Catta

This entry was posted in Hus & inredning, Pyssel och Scrapbooking and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Maaaaaassa snö…..

  1. Saga says:

    Tycker det ser läskigt ut att vara uppe på taket… Fast sen har jag ju höjdskräck också hehe :)

    Jätte fint kort du gjort! Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>