Det var ett tag sedan…

Jag har länge tänkt att uppdatera lite här i bloggen men när man inte varit inne i bloggsvängen på väldigt länge både glömmer man bort det och drar sig för det…mest för att man har så mycket annat att fylla sin tid med!

Det kommer inte blir så mycket pysselbilder här i bloggen som det var förr. Nu gör jag bara något kort då och då. Och ibland gör jag kanske en liten tavla till någon liten som fyller år, som den här till Erik på 1-årsdagen förra helgen:

DSC_0013_edited-1 DSC_0018_edited-1

När jag bloggade senast skrev jag om mitt sökande efter ett svar på hur jag skulle må bättre eftersom jag alltid (eller väldigt ofta) kände mig sjuk, hängig, trött och att jag misstänkte att jag var allergisk mot något eller flera livsmedel. Vitlök var det första jag såg tydligt samband med symtomen med. Sedan dess har jag förstått att jag varken tål mjölkprotein eller gluten. Efter en radikal kostomläggning mår jag mycket bättre. Att jag kom fram till det har jag internet att tacka för! Det var där jag kunde läsa om andra personer med diffusa problem som blivit hjälpta av att utseluta vissa livsmedel. Och eftersom jag själv hade svårt att hitta information om speciellt mjölkproteinallergi så vill jag dela med mig av mina erfarenheter av detta.

Men det får bli ett eget inlägg!

God kväll! /Catta

PicsArt_1406747990389_edited-2

This entry was posted in Pyssel och Scrapbooking, Träning & Hälsa and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>