Sommarlov var ordet… :)

Imponerande byggnad i en imponerande miljö! De två små prickarna på gräset är Vincent och Miranda :)

Familjen hade aldrig varit på Tjolöholms slott så vi bestämde oss för att styra kosan dit en dag när solen behagade att titta fram. Vilket ställe! Sååå vacker omgivning… Tyvärr, tyvärr gick vi inte in i själva slottet. Det är inte tillåtet att gå runt på egen hand utan enbart med en guidad visning. En guidad visning på 45 min med en halvvild 2-åring??? He, he, nej… skulle inte ens fundera på det. Men vi var väldigt nöjda med utflykten ändå som  bjöd på en mysig fika i det gröna, en liten skogspromenad och lek och bad på stranden. :)

Kram! Catta

This entry was posted in Semester & Utflykt and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>