Bara några veckor efter påsk…

Halli hallå!

Ibland handlar livet om ALLT möjligt förutom bloggar. Ibland har man fullt upp med jobb och vardagsbestyr. Ibland är man så trött efter jobbet så man knappt får ihop middagen. Ibland behöver man träna eller promenera. Men just idag fick jag lite lust att skriva ett par rader här och lägga upp några bilder, som börjar bli gamla nu!

Vi var hemma på påsk och tog lite välbehövlig vila. Vila och ägg. Det var vår påsk. Och snö!

Måla ägg….

Skala ägg…själv förståss!
Eget påskägg…vilken lycka! Men hon var inte lika lycklig från början. Hon tittade nyfiket på när Vincent öppnade sitt ägg, fyllt med godis.  När hon sedan öppnade sitt ägg och det låg en pixi-bok i hennes ropade hon ”neeeeej!” Ha, ha, lilla stumpan blev så besviken! Vilken tur att det låg några små godisar under boken, då blev hon nöjd och kunde knappt släppa ägget så vi fyllde på med hennes sockerfria riskakor och djurkex då och då. Allt som låg i ägget var vääääldigt gott! :)

Storebrorsan stannade inne medan vi andra tog en tur i långfredagssnön:

Tack o lov har vi inte haft snö här på ett tag nu och jag tror minsann påskliljorna har gula knoppar i min rabbat! :)

Kramar Catta

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>