Cattas 10 i topp 2011

Hej o god fortsättning!

Har sett många andra som visar upp de 10 alster från året de varit mest nöjda med. Tycker det är lite kul att se en liten ”godissamling” från andra så jag gör en likadan lista själv!

Här kommer alltså Cattas tio i topp-lista från 2011!:)

Nu är helgerna över och vardagen tickar på som vanligt, för stora och små. Vincent börjar vårterminen i 7:an på tisdag och för Miranda blir det första dagen på inskolning på dagis i morgon. Jag har tagit semester för att kunna vara med i morgon och nästa måndag, annars är det Mattias som sköter inskolningen med sina 2 sista pappalediga veckor. Jag tror att Miranda kommer att älska dagis men samtidigt så vet jag ju  att hon kommer att bli ledsen när vi ska börja lämna henne. Ser inte alls fram emot just den hjärtskärande biten… Ja, ja, vi får hoppas att det går så smärtfritt som möjligt och att hon kommer känna sig trygg med personalen.

Önskar er en bra och inspirerande januarivecka. Känns det tungt på måndagmorgonen: tänk på att vi  går mot ljusare tider! Idag såg jag krokusblad som stack upp i en rabatt! :)

Tack för titten!

Kram! Catta

This entry was posted in Pyssel och Scrapbooking, Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Cattas 10 i topp 2011

 1. B says:

  Men alla småttingar blir inte ledsna vid lämning på morgonen, inga av mina tre blev det så ni kan ha tur och fått ett genuint dagisbarn… som bara tjurar när man hämtar för tidigt :D

  Kramar från Handen

 2. Karin /essmo says:

  Hej vännen!
  Ja om va snabbt det går! Snart är det vår igen.. :-) Va stora de börjar bli våra tjejer.. Hoppas att det går bra med inskolningen. Tänker på er, hoppas vi kan ses snart.
  kramar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>