En fyr till far

Nu har jag sparat på det här vackra Maja Design-papprena i flera månader! När jag såg serien ”skärgårdsliv” tänkte jag direkt på min far som är båttokig och allmänt sjö-intresserad. Och extra glad och förvånad blev jag när jag såg att arket med sjökorts-mönstret var delvis taget över Hönö där han och mamma bodde några år. Så kul att kunna göra ett farsdagskort med en bild över den skärgård där han fiskat och seglat hundratals gånger!
Men nu har jag varit sjuk i 5 veckor och orken har inte riktigt infunnit sig s det blev ett sista-minuten-kort och inte alls så detaljrikt och genomarbetat som jag hoppats… så här blev det:

Framsida:

Farsdags-kort med marint tema.

Farsdags-kort med marint tema.

Fyren har jag ritat själv och färglagt med akvarell på tub.

Insida vänster:

Sjökort över pappas egna farvatten!

Insida höger:

Baksidan:

Baksida dekorerad med en råbandsknop.

Trevlig kväll men håll i hatten, i natt är det fullmåne! =-)

Kram! Catta

This entry was posted in grattiskort, Pyssel och Scrapbooking and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>