Gratulationer till släktens äldste!

I söndags var det det alldeles speciellt jubileum. Släktens äldste, min gammel-morbror Thorsten i Sigtuna firade sin nittionde födelsedag! Jag hoppas att han fick en trevlig dag! Hälsningen från oss kom med ett kort med skoltema eftersom Thorsten tidigare var studierektor på Sigtuna Folkhögskola:

Kortet är väldigt rent och nästan lite strikt för att vara gjort av mig. Mörkblått, brunt och vinrött kändes lagom maskulint och samtidigt varmt. Motivet har jag ritat själv och färglagt med akvarell. Texten på svarta tavlan är skriven för hand. Snaaart är det slut på en intensiv arbetsvecka… =) Önskar er alla en trevlig fredag och en lång, härlig, sooolig helg!!! Tills det bjuder jag på lite höstbilder från förra helgen:

Miranda , en tjej som går sin egen väg. Efter springer mamma…:)

Buckle up and hold tight! ”Appa” (min gamla mon chichi) och Miranda väntar på att få lite fart på den där gungan!

Tjoho, nu börjar det hända grejer!

Gungar på kapp! :)

Någon hade glömt sin jäääättestora pilatesboll (nja, kankse inte pilates, men den var av samma material som en sådan) ute på gräset. Miranda var inte den enda ungen som lekte med den i helgen. Tyvärr försvann den efter ett par dagar. Vi undrar fortfarande vems den var!

Kram! Catta- eldhexan

This entry was posted in grattiskort, Pyssel och Scrapbooking, Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Gratulationer till släktens äldste!

  1. Emma says:

    Härliga bilder!
    Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>