Utmaning hos StampArtic!

Hejsan!

Nu är det ett bra tag sedan jag uppdaterade här! Och det är varken blogglusten eller pyssellusten som sinat utan det har helt enkelt inte hunnits med! Och jag har haft lika lite tid att kika runt bland mina favoritbloggar så nu är jag verkligen nyfiken på vad som hänt hos alla andra pysselgalningar och vanligt folk… får se om det hinns med en sväng efter att jag gjort klart detta inlägg. Miranda sover middag och det brukar bara vara i exakt 30 min så jag får knappa på här! :)

För ett tag sedan såg jag att StampArtic har en utmaning som går ut på att man ska göra ett alster med hjälp av en mall som föreställer en borg. Jag blev så otroligt sugen på att göra ett kort med slottet när jag såg design-teamets inspiritaionskort så jag började genast göra kortet och blev klar samma kväll! Och nu hoppas jag att mottagarna redan fått det, även jag inget hört… så nu lägger jag upp det! Ok, inget vinnarmaterial kanske, men det var jättekul att göra i alla fall!

Borgen är utklippt efter en mall som Linda på Scrapper.dk har designat. Den kommer jag använda igen! Jag klippte ut borgen i ett mönsterpapper och fönster samt en dörr ur ett annat mönsterpapper. Jag ritade på takpannor på tornets tak, stenar runt fönstrena och gångjärn på dörren. Tornet satte jag fast med 3d-kuddar för att få känslan av att det står lite längre fram. Bakom slottet lyser månen som jag stämplat med lite silver. Använde silverpenna lite här och där även på slottet och som en prickig ram runt kortet. Murgröna och rosor kände jag passade in i temat, det är i alla fall växter jag förknippar med borgar/ruiner och medeltid…kanske har jag bara varit lite för mycket på Gotland och lekt medeltid, ha,ha… =) Och kortet är förresten ett gratulationskort till mina goa vänner Thomas och Lollo som tillsammans fyller 70 i dagarna. Grattis!!!

Miranda busar i datarummet!

Vem vet nästa gång är det kanske Miranda som bloggar! ;)

Om ni undrar vad det står på hennes tröja så står det: If you think I´m a mess you should see my daddy…he, he… Den fick hon av Mattias bror och svägerska, så de borde ju veta… ;)

Kram! Catta/eldhexan

This entry was posted in Barnbabbel, grattiskort, Pyssel och Scrapbooking. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>