Borta väldans bra men hemma massa bäst!

Hej Hopp!

Just nu borde jag sova som en stock, men jag fick en liten energikick här på söndagkvällen. Orsaken till det kommer på slutet… :P

Hoppas er helg varit trevlig! Men jag tvivlar på att den varit bättre än min! Vi har gjort en mindre turné bland kopmisgänget i Småland. (Ja, egentligen Mattias kompisar men nuförtiden räknar jag dem som mina med )Vi började i fredags med att åka bil en massa timmar och Miranda var så tålig och duktig…var nöjd bara vi pausade ett par gånger så hon fick mat o ny blöja… Ja, Vincent var rätt duktig han med. ;) Till slut var vi framme i Vimmerby hos underbara familjen Söderström och Petra/Paradise och hade en himla kul kväll! Och trots att det var lockande så smög jag inte in i fru Söderströms stora, fina pysselrum en enda gång på natten… men en liten rundvisning där inne fick jag och det började genast att klia i pysselfingret, och hon är ju så sjukt duktig den där Petra, hade vi haft mer tid hade jag bett om en privatlektion i kortmakeri! :)

Jag hade gärnat stannat längre o tjötat massor med både Petra o Johan o lille Loke, men vi hade fler vänner att besöka på lördagen, så framåt lunchtid packade vi in oss i bilen och styrde kosan mot Gränna. Där blev vi bjudna på en ljuvlig middag i mysiga familjen Friis hus. Det huset blev jag ju bara såå kär i, inte bara pga den imponeradende åldern, men även den fantastiska utsikten och den vackra trädgården…oj, oj oj, säger jag bara…för den som älskar rosor var den rena paradiset! Och åter igen kände vi att vi var tvugna att bryta upp alldeles för tidigt…

Efter Gränna blev det lugn och skön kväll hos svärföräldrarna i Nässjö. Ja, Vincent och jag röjde loss i lekparken vid sjön en stund under kvällspromenaden, men vi hade nog sovit gott även utan det. (He, he, lite pinsamt men jag har faktiskt lite träningsvärk efter klättringen…)

Idag fortsatte vår Eriksgata bland vännerna i Nässjö med en sååå god lunch och fika hos Chris, Monica och lilla Klara. Och vi hade gärna stannat lite längre även här eftersom vi hade så trevligt, men nu hade vi ett besök till att hinna med. Så vi avslutade mini-turnén hos goa familjen Rudmark där vi blev bjudna på en läcker brownie/kladdkaka och kaffe. Det var jätteroligt att hinna träffa även dem, men vid det här laget började jag få koncentrera mig för att inte prata alltför osammanhängande… Vi som börjat få rutin på att bila runt med 2-månaders-bebisen förberedde oss noggrant med amning och blöjbyte innan vi påbörjade den 2,5 h långa hemfärden. Vi hann faktiskt så långt som till Statoil…i Nässjö…innan vi fick ta ett blöjbyte igen., ha, ha…men sedan sov hon hela vägen hem, lilla sötnosen…

Och tro det eller ej men Miranda såg riktigt lycklig ut över att vara hemma hos sitt eget skötbord, sina fina gardiner (hon tittar ofta på dem och ler…) och sin sköna säng. När hon skulle somna grabbade hon tag i en spetskant på sitt täcke, borrade in ansiktet i täcket och skrattade…

Jag ska strax däcka i min säng jag med… men som jag skrev i början fick jag lite extra energikck när jag lite snabbt kollade runt här på nätet när jag kommit hem…och fick se att jag fått en award av söta Petra/Paradise som vi var hos häromdagen! Ååå, vad glaaad jag blev! Tack, goa Petra! Men detta ska jag skriva mer om nästa gång! Nu skaaaa jag sova… zzzzzz….

Stor godnattkram till er alla!!!

Catta/eldhexan

Ps. Vi kan vara världens klantigaste familj, vi påstår oss vara foto-intresserdae men glömde så klart bort kameran nästan hela resan…sååå tråkigt! Ds.

This entry was posted in Barnbabbel, Semester & Utflykt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>