Rapport innifrån vinbärsbusken!

I dag kunde jag inte hålla mig längre… nu har jag sneglat på den överfyllda vinbärsbusken i flera veckor (känns det som) och samvetet har gnagt varje gång. Först tänkte jag låta sniglarna och skatorna få mumsa i sig de klarröda bären, men de har ju inte gjort det! Skatorna har varit där och provsmakat, men tydligen har de annan mat som smakar bättre! Så idag, när det var alldeles lagom varmt på eftermiddagen drog jag med Miranda ut i vagnen och plockade. Och plockade. Och plockade… och ändå är det massor kvar! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med bären…kanske saft? Men det var i alla fall mysigt att stå i solen och umgås med de gröna kompisarna i trädgården en stund. Jag blir alltid så lugn av dem… Trädgårdsarbete är lite som att suga på en stor grön valium… :)

Nu hoppas vi att våra bilproblem är lösta. På torsdag får vi ha välkomstfest för då kommer den nya bilen hem! Och namn har han redan fått: Blackie… :) Det blev ingen v70, utan en Saab 9-5. Ja, som ni kanske redan listat ut är den svart… Hi, hi, spännande, spännande!!! Jag har aldrig kört Saab i hela mitt liv!

Här kommer ett litet födelsedagskort som jag skickade till DT-kollegan Nettan häromdagen:

Ett enkelt grattiskort med motiv jag ritat själv och färglagt med akvarell på tub och svart tuschpenna.

Och sist men inte minst lite Miranda-bilder:

2 sekunder från ett stort leende...

Sleeping beauty...

Dags att krypa till kojs! Den här veckan går Miranda och jag upp tidigt och gör Vincent sällskap vid frukostbordet. Han har fullt schema denna vecka: friidrottsskola på förmiddagarna och kurs i animerad film på eftermiddagarna! Än så länge har han haft jättekul…men som väntat efter en rätt slapp sommar: plågad av grym träningsvärk…

God natt-kramar! Catta

This entry was posted in grattiskort, Pyssel och Scrapbooking. Bookmark the permalink.

One Response to Rapport innifrån vinbärsbusken!

 1. Karin/essmo says:

  Gött å vara ute i trädgården lite grann oxå! :-) Grannen har huuuur mycket bär som helst som skall plockas, jag har allt vart där å norpat svarta vinbär som jag tänkte göra saft på (gjorde det förra sommaren å det belv så gott!) Hmmm … måste bara ha en kök först.. *asg*

  Ååh, hon är verligen ljuvlig Miranda! Dom är ju så gosiga när dom är så små! :-D

  Vilket härligt kort, du är så jäkla duktig på att rita! :-o Snyggt !

  Idag spöregnar det! Min man håller på gjuter plattan som skall bli badrum, han ser inte så glad ut därute i regnet.. men jag å tjejerna myser inne i husvagnen,, hihi.. :-)

  Ha det så bra,
  kramar babbel-Karin ;-) ;-) :-D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>