Kort till Damien 1 år och lite bilbabbel

Helloooo!

Vilken sommar vi har haft! Sån här fin sommar har man ju knappt upplevt förut! De senaste dagarna har vi fått lite regn, men jag som varit ledig hela sommaren kan verkligen inte klaga. Dessutom  är det rätt mysigt att vara inomhus och göra något när regnet smattrar mot fönsterrutorna.  Som att pyssla tex! =) Eller så passar man på att gå ut när det bara duggar och inte öser ner, som Miranda och jag gör. Så här mysigt kan man ha det i sin vagn när det duggar ute:

Här är ett kort jag skickade till Damien när han fyllde 1. Jag är faktiskt gammelfaster till honom…visst låter det som om jag vore 100 år!!!

För ovanlighetens skull har jag inget ritat eller stämplat motiv på kortet! De gulliga figurerna på pappret fyllde den funktionen tyckte jag. Pappret och de fina knapparna är köpt på Scrapgalen.se. Idén att göra en rosett av mönsterpapper har jag snott av Petra/Paradise.:)

Tyvärr kunde vi inte komma på Damiens kalas pga bilkrångel. Det visade sig att babyskyddet (Mirandas bilstol) inte passade riktigt i vår s 80 pga för korta bälten! Riktigt knasigt gjort av Volvo att ha korta bälten i vissa modeller…grrrr! Det går att sätta fast det men då blir hon mer upprätt än vad hon ska vara så vi kan inte åka för långa sträckor… dessutom är bagageutrymmet för litet för att hela familjen ska kunna resa samtidigt… så nu står Selma (bilen alltså) putsad och städad i garaget och väntar på att få komma till en ny familj. Vi har börjat kolla runt på andra alternativ och det lutar åt en v70 som nästa bil. Så fort vi fått hem den ska vi sälja 740:n också eftersom vi kommer att klara oss med 1 bil från och med i höst när Mattias jobb flyttar från Nya Varvet in till stan så att han kan åka kollektivt till jobbet. Skönt det ska bli att bara ha 1 bil att ta hand om och betala för…

Och nja, 740:n skulle jag inte vilja åka 50 mil tur o retur i även om det gick…  Nu går ju inte det heller eftersom den förr-förra ägaren tyckte det var tufft att sätta världens största baslåda i bagaget så där går ju ingen barnvagn i direkt. Vi låter baslådan sitta kvar eftersom det säkert kan locka en och annan volvoraggare att vilja köpa Ragge som han heter. Selma och Ragge har varit jätteduktiga och fina bilar, men, men, säg den lycka som varar för evigt… Undrar vad nästa bil kommer få för namn!

Nu jäklar är jag på gång! Igår var jag ute på min första träningsrunda på cykel efter graviditeten. Har ca 7 kg kvar till mitt normala jag och jag längtar nåt så grymt efter att kunna ta på mig mina vanliga kläder så jag är taggad för träning så in i bomben!

Krama varandra i trafiken! :) Catta

This entry was posted in Barnbabbel, grattiskort, kort till nyfödd/ bebis, Pyssel och Scrapbooking, Träning & Hälsa and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Kort till Damien 1 år och lite bilbabbel

 1. AnnikaS says:

  Så söt hon är lilla Miranda! Måste vara gott att ligga i vagnen när det regnar. Kortet till Damien är supersött, tycker som du att vissa papper gör sig bättre utan stämplat motiv.

  Kul att du känner dig taggad för träning, önskar så att jag oxå skulle känna suget…
  kram Annika

 2. Karin/essmo says:

  Haj haj!!
  Men duuuu… Sicken goding hon är Miranda! Supersöt! å LER redan, härligt!
  å visst ändrar dom sig så mycket i början.. riktigt läskigt. haha..
  en underlig sak är att hon är så otroligt Olik Saga, ja menar, dom är ju ändå syskon.. skumt det kan bli..

  Så mycket fint du har skapat, gillar dina stämplar massor! Har fått hem nu men har ju såklart varken ez-foam eller akrylkloss (vad tänkte jag egentligen när jag packade ner alla scrapsaker i flyttlådor!? Saknar ju ALLT!! *asg*) ja ja.. skall till Magnolia i Borås senare i veckan å då får jag handla lite mer.. -stackars mig ;)

  Känner igen det där med bilbältena, vi hade en volvo850 innan å där var oxå bältena för korta.. var på jakt efter ”bilbältesförlängare” men det fick man tydligen inte ha för säkerheten.. jaja.. slutade med att vi fick köpa en ny bil.. så kan det gå.. hihi.. nu är jag här å babblar så himla mycket igen =)=)=)

  ha en härlig vecka å njuuuut,
  kramar!!

 3. Ulrica says:

  Hej tjejen!

  Roligt att hitta en ny blogg. Har just kollat runt hos dig & du gör verkligen massor med vackra skapelser! =)

  Måste verkligen passa på att tipsa dig om att jag har en utlottning nu på ett par superfina örhängen i form av änglavingar. Du hittar länk i min blogg. Saken är den att dom är underbart tjusig att använda till scrappingen så passa på att lotta du oxå, det är ju ändå gratis, gratis är gott, ha ha! ;)

  Ha en bra dag, kramar Ulrica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>