Prinsessan Mirandas första dag på borgen

I lördags tog vi oss en tur till Kungälvs fästning för att få en dos medeltid! (Kungahälla Medeltidsdagar) I år jobbade varken Mattias eller jag där utan var bara besökare…rätt skönt även om det är jättekul att jobba på borgen! Vincent nobbade vår idé för att vara med kompisarna men beställde en påse brända mandlar. Mattias och jag hoppade i våra medeltiskläder och Miranda fick på sig en linneklänning (Lindex, ingen medeltidsklänning tyvärr) och såg verkligen ut som en liten prinsessa i den… Vi gick omkring på borgen (där framkomligheten för barnvagnar var möjlig) och kikade på marknaden, träffade på vänner, åt god mat, lyssnade på musik och varvade detta med ett par blöjbyten och amningar. Miranda gillade inte säckpipor överdrivet mycket, men Poeta Magica var helt ok tyckte hon!

Jippiii, vi ska åka på medeltids-event!

Hm...vad är egentligen ett medeltids-event???

Jaha... nu hänger jag med...:)

Förra veckan åkte jag och barnen upp till föräldrarna på Orust och andades lite havsluft ett par dagar. Mattias, som har börjat jobba igen, var kvar hemma. Vincent badade flera gånger, var på cirkus med morfar och en dag  tog han en åktur med morbror Patrik i hans jättelika rosa ”Ahlgrens bilar”-bil.

Miss Piggy med husse.

Det var riktigt skönt att vara där några dagar och bara slappa, få maten serverad osv. Men det är allt bra mysigt att komma hem till sin älskling igen och sitt eget hus…

Nej, nu ska jag utnyttja Mirandas kvälls-sovning till lite pyssel!

Kram! Catta

This entry was posted in Barnbabbel, Semester & Utflykt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>