Värmebölja och 1-månadsjubileum

Nu har jag börjat färglägga stämplarna jag designade åt Scrapgalen. Bilder kommer så småningom! Kika in hos Scrapgalen och kolla in kollektionen så länge! Skymning Design heter mitt märke. På bloggen kan du se hur Scrapgalens duktiga DT  Ullis/Lillblomman har använt stämplarna!

Det är riktigt kul att använda stämplarna och jag längtar efter att fortsätta i pysselverkstaden. När man har bebis får man ta den tid som finns över till sina hobbys så det går inte jättefort att pyssla för tillfället. Men i stället har jag det väldigt mysigt med mitt gose-troll och resten av familjen som är sommarlovs- och semesterlediga. Och man värdesätter sina små pysselstunder desto mer när man inte kan pyssla när som helst längre!

Jag är så stolt och glad över att ha ett eget stämpelmärke! Och som om inte det vore nog så har jag ännu fler roliga nyheter att berätta!! Men inte riktigt ännu… *ler hemlighetsfullt*

I lördags fyllde lilla Miranda 1 månad! Det blev varken tårta eller presenter men hon verkade lika nöjd för det! :)

Att mysa med storebror är en bra start på 1-månadersdagen!

I går blev det beach-premiär för hela familjen! Vi bestämde oss för att testa den nya badplatsen i Hjällsnäsviken i Mjörn. Det här blev snabbt vår nya favorit-badplats! Vi välkomnades av en stor härlig strand med fin, ljus sand. För småttingar och solskygga fanns det gott om skugga under träden.  Baja- Majan och soptunnor var på plats vilket ju är ett stort plus om man tänkt spendera några timmar på stranden… Men det vi mest av allt gladdes åt var nog den härlig svalkande brisen från sjön… Efter några dagars outhärdlig hetta uppe vid huset var det sååå härligt att koppla av där i skuggan. Killarna testade badvänligheten och kom fram till att det var ganska stenigt och långgrunt, men absolut godkänt!

Vincent på väg mot ett blötare tillstånd...

...medan syrran chillar på beachen!

Strandlivet tar på krafterna så det kan vara skönt att pusta ut i pappas trygga famn...

Ha det så gott!!! Sommarkramar!
Catta

This entry was posted in Barnbabbel, Pyssel och Scrapbooking, Semester & Utflykt. Bookmark the permalink.

2 Responses to Värmebölja och 1-månadsjubileum

 1. AnnikaS says:

  Det har varit svårt att hitta något ordentligt svalkande den senaste tiden och värmen har tagit hårt på energin tycker jag. Arbetar min sista vecka nu och sedan väntar en härlig och välbehövlig semester!

  Tänk att det redan är en månad sedan hon kom till världen, tiden rusar fram märker man. Hoppas att ni har det bra!

  kram Annika

 2. marie says:

  ni ser ut att ha det underbart! bada har det blivit mycket för våran del med oliwer älskar det!!!
  kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>