3 veckor gammal

I morgon blir lilla Miranda 3 veckor. Det är helt galet vad tiden går fort! Ändå gör vi inte speciellt mycket. Mattias har semester så vi myser tillsammans alla fyra här hemma, tar promenader och bara ”är”…och det känns som det är just det Miranda mår bäst av. Hon växer och utvecklas och man märker små, små framsteg varje dag. Och att utvecklas och smälta alla intryck tar på krafterna så hon sover en hel del. Men när man är på promenad vid hästhagarna får man ju hålla sig vaken! Miranda vet minsann vad en häst är, här har hon precis pratat med en för första gången.:)

På kvällspromenad och hälsar på kompisarna i hästhagen!

På kvällspromenad och hälsar på kompisarna i hästhagen!

Förra veckan tog vi en liten bilutflykt till Nääs (där vi gifte oss) och tog en promenad i den vackra omgivningen och njöt av en fika i solen. Tyvärr var inte Vincent med den dagen.

Mattias och Miranda framför Nääs Slott.

Mattias njuter av utsikten i skuggan av en stor ek.

Mattias njuter av utsikten i skuggan av en stor ek.

Vi har fått så mycket fina presenter till lillan! Tack snälla allihopa för allt! Jag skulle vilja visa bilder på allt men det skulle bli väldigt mycket bilder…  Här kommer i af en bild på lill-tjejen där hon har sina tuffing-shorts från farmor och farfar på sig!

Miranda 2 1/2 vecka, coolast i stan!

Miranda 2 1/2 vecka, coolast i stan!

Känner att jag måste framkalla lite Miranda-foton och göra ett par LO’s . Har precis fått hem ett härligt paket med kul grejer som jag passade på att beställa när Scrapgalen hade midsommar-rea i helgen. Är sugen på att sätta saxen i de fina papprena jag köpte! Har inte haft mycket pyssel att visa upp på den sista tiden men inom kort kan jag visa upp vad jag jobbat på de senaste veckorna! Jag har ju babblat en del om att det skulle vara kul att designa stämplar och ibland slår drömmar in… Kom tillbaka om några dagar så ska jag berätta mer… :P

Ha det så skönt i sommarvädret! Kraaaam!

Catta

This entry was posted in Barnbabbel. Bookmark the permalink.

3 Responses to 3 veckor gammal

 1. AnnikaS says:

  När man ser de här små så inser man hur fort tiden går, 3 veckor har det redan gått sedan hon kom till världen. Underbara foton du visar, härligt att få se lite bilder på dig och familjen.

  Nu blev jag mycket nyfiken, får hoppas att dagarna går fort så att jag snart får stilla nyfikenheten!
  kram Annika

 2. Saga says:

  Vackra bilder på er alla! Spännande med stämplarna också!! Väntar med spänning på att få veta mer :)
  Vore superkul om ni kom på kalaset! & självklart ordnar vi det med sängplatser i så fall :)

  Kramar till er alla!

 3. Härliga foton på dig och dina älsklingar!!
  Känner allt igen den där stora byggnaden i bakgrunden..bodde ju granne med den för 2 år sedan ;)
  Helst hade jag velat haft ett rum där! :P
  Men det gick lika bra i en av flyglarna ;)

  Ser fram emot dina hemlisar!! *skuttar*

  KRAM på dej!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>